Cu cd baze de date email vei fi propriul tău șef

De când mă știu, am fost considerat o persoană leneșă. Leneșă precum o pisică. Tocmai de aceea, pentru mine, somnul este extrem de important. Urăsc să mă trezesc devreme și îmi place să lucrez într-u mediu unde nu sunt presat de timp.

Ah, știți zilele alea în care trebuie să vă treziți devreme pentru a merge la serviciu? Apoi, odată ajunși acolo, trebuie să faceți față capriciilor șefului este întors pe dos și pare că nimic nu îi convine? Iar în loc de 8 ore câte sunt prevăzute în program trebuie să stați 10? Ca să nu mai vorbim de colegi. Colegii sunt lingușitori, neserioși, zgârciți sau în toane proaste?

Ei bine, eu știam cel mai bine cum decurge o astfel de zi. O zi în care weekendul pare că este departe, teribil de departe.  Într-o zi însă m-am hotărât să spun stop. Și am decis să plec pentru a-mi pune pe picioare propria mea afacere. Fără fețe morocănoase, fără zâmbete false, fără certuri inutile, fără diferențe între angajați. Sunt propriul meu șef și îmi place asta!

Însă a pune pe picioare o afacere nu este așa ușor, ca și cum ai bătea din palme. Mai întâi trebuie să vii cu un plan, un plan bine pus la punct care să facă din ideea ta ceva de succes. Trebuie să ai un capital de investit și să te aștepți la faptul că la început vei ieși mai mult în pierdere. Iar când vine vorba de angajați, trebuie să știi că nu trebuie să-i tratezi ca și cum ai fi Dumnezeu. Până la urmă, nu vrei să te lase baltă așa cum ți-ai lăsat tu șeful, pentru că era un nemernic.

Până la urmă, îți asumi un risc enorm, plecând de la un job stabil pentru a-ți demara o mică afacere care s-ar putea să fie sortită eșecului. Fiindcă am trecut prin asta, îți ofer un pont: investește în promovare și publicitate. Fă-te cunoscut, venind cu oferte atractive, dar avantajoase în primul rând pentru tine, ca patron!

Și cum promovarea este vitală la început de drum, te sfătuiesc să încerci o metodă care la mine a funcționat perfect: publicitate în mediul online cu ajutorul unui cd cu baze de date de emailuri. Practic, tu cumperi de la ei un cd cu baze de date de emailuri, cd ce conține adrese cărora le trimiți detalii despre afacerea ta și ofertele pe care le pui la dispoziție potențialilor clienți. Din toți cei care primesc mail-ul de la tine, direct în inbox, este imposibil ca cineva să nu te contacteze pentru a comanda produsele sau serviciile tale. Iar când zic cineva, nu mă gândesc doar la o persoană sau două, ci la câteva zeci. Desigur, totul depinde de modul în care îți formulezi mesajul.

Am privit cu reticență această idee legată de cd-ul cu baze de date de emailuri. Mă gândeam că am dat peste niște persoane care nu știau cum să facă să scoate niște bani în plus de la mine.Însă era o gândire greșită. Cert este că funcționează și te ajută să devii propriul tău șef. Da, cd-ul cu baze de date de emailuri te ajută să devii propriul tău șef. Cumpără-l și convinge-te și tu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *